Biografie

Guy Kindermans is redacteur bij Data News.Vertrouwen als hoeksteen van security

Vertrouwen als hoeksteen van security

Security moet meer dan ooit een kwestie van meer samenwerking worden, aldus security events van de Navo en van IDC. En vertrouwen vormt hierbij de hoeksteen


De juiste security op de juiste plaats

De juiste security op de juiste plaats

Als security in bedrijven meer als een proces moet worden aangepakt, is het van belang de juiste security op de juiste plaats te hebben. Het jarige Zion Security geeft daarvan enkele voorbeelden.

Stijgende lijn eGov-projecten

Stijgende lijn eGov-projecten

De elfde editie van Agoria's 'eGov Awards' was een eclatant succes, met het GIPOD project van Agiv als 'Beste project'-winnaar onder 56 inzendingen.

CERT.BE nog in ongewisse

CERT.BE nog in ongewisse

Het snelle reactieteam van de overheid bij securityproblemen, CERT.BE, blijft nog in het ongewisse in het kader van de nieuwe overheidsstrategie inzake security.


Coca-Cola en KU Leuven onderzoeken big data

Coca-Cola en KU Leuven onderzoeken big data

Coca-Cola Services heeft aan de KU Leuven, in de onderzoeksgroep LIRIS (Leuven Institute for Research in Information Systems), een leerstoel ge-creëerd die tussen nu en 2017 onderzoek zal uitvoeren naar 'Gaining business value out of Big Data and Predictive Analytics'. De titularissen van de leerstoel worden prof. Dr. Wilfried Lemahieu en prof. Dr. Bart Baesens.