Daniel Minschart is nieuwe ceo van Getronics BeLux

. © .
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Daniel Minschart is de nieuwe chief executive officer bij Getronics BeLux. Hij volgt Ronny De Goedt op, die het begin dit jaar voor bekeken hield bij Getronics en aan de slag ging bij Wolters Kluwer.

Daniel Minschart oefent vanaf maandag de functie uit van ceo BeLux bij de ict-dienstverlener Getronics. Hij neemt er de plaats in van cfo Marc Dick, die na het vertrek van Ronny De Goedt was aangesteld als ceo ad-interim.

Minschart krijgt ook de leiding over Connectis France en zal ook nauw samenwerken met het sales team van Getronics Nederland.

Daniel Minschart is nieuwe ceo van Getronics BeLux
© Daniel Minschart

De kersverse ceo kan terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in de ict-sector, waarvan meer dan 15 jaar als business manager. Hij bekleedde verschillende topfuncties bij Hewlett-Packard en Atos, waar hij complexe internationale projecten tot een goed einde wist te brengen.

Zijn nieuwe taak bestaat er nu in het groeipotentieel van Getronics en Connectis te optimaliseren. “We zullen focussen op toegevoegde waarde voor onze klanten, operational excellence en strategische sales in de volledige BeNeFraLux regio,” aldus de nieuwe ceo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content