Amilo laptop met het nieuwe Intel Centrino 2 technologie

Voor wie op zoek is naar een allround laptop is de nieuwe Amilo Pi 3540 van Fujitsu Siemens wellicht een mogelijke optie.

Voor wie op zoek is naar een allround laptop is de nieuwe Amilo Pi 3540 van Fujitsu Siemens wellicht een mogelijke optie.

In de Amilo-serie biedt Fujitsu Siemens laptops voor thuis- en thuiskantoorgebruik. De nieuwe Amilo Notebook Pi 3540 is uitgerust met een Intel Core 2 Duo processor van naar keuze 2, 2,26 of 2,4 GHz en tot 4 GB RAM. De Pi 3540 heeft een 15,4-inch WXGA BrilliantView LCD-scherm en maakt gebruik van een NVIDIA GeForce 9300M GS grafische kaart. In vergelijking met vorige modellen wordt HD video volgens Fujitsu Siemens tot 90% sneller gecodeerd, zijn de grafische prestaties met 300% toegenomen en zijn de algemene prestaties met 50% verbeterd. De nieuwe Amilo notebook is ook uitgerust met een geïntegreerde webcam, standaard draft-n Wireless LAN, HDMI (met HDCP ondersteuning) en ingebouwde dvd-drive. De harde schijf is naar keuze 160, 250 or 320 GB groot. Het besturingssysteem is Windows Vista Home Premium. De Fujitsu Siemens is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content