Back-upbatterij met ingebouwde zonnecellen

Sandberg PowerBack 3000 © Sandberg

Sandberg A/S lanceert een draagbare batterij die wordt opgeladen via een USB-poort of de ingebouwde zonnecellen en die je aan de achterkant van een mobiele telefoon kan bevestigen om deze van extra batterijduur te voorzien.

De Sandberg Solar PowerBack 3000 is een dunne back-upbatterij met een capaciteit van 3000 mAh. Je kan de batterij gewoon aan de achterkant van je mobiele telefoon bevestigen om extra batterijtijd toe te voegen als de batterij van je mobieltje leeg is.

De Solar PowerBack 3000 kan je opladen via het stroomnet en de microUSB-aansluiting. Is er geen stopcontact in de buurt, dan kan je de back-upbatterij ook opladen via het ingebouwde zonnepaneeltje.

Sandberg levert de PowerBack 3000 in twee versies: een versie met een micro-USB-connector die compatibel is met de meeste mobiele telefoons met een gecentreerde laadconnector en die maximaal 165 mm hoog zijn. De tweede versie heeft een Lightning-connector en is compatibel met de iPhone 5, 6 en SE.

De Sandberg Solar PowerBack 3000 Lightning kost €51,99, terwijl de Solar PowerBack 3000 MicroUSB €44,99 kost. De Deense fabrikent geeft 5 jaar garantie op deze producten.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content