Documenten digitaliseren met druk op de knop

09/09/16 om 09:20 - Bijgewerkt om 09:17

Bron: Datanews

Xerox introduceert met de DocuMate 6440 een snelle en gebruiksvriendelijke scanner. Met één druk op de knop digitaliseer en verstuur je documenten naar een van de negen voorgeprogrammeerde bestemmingen.

Documenten digitaliseren met druk op de knop

Xerox DM6440 © Xerox

De nieuwe DocuMate 6440 van Xerox scant papieren documenten en plastic id-kaarten met een snelheid van 60 ppm en dubbelzijdig aan 120 ipm met een resolutie van 200 dpi. Deze documentscanner is compatibel met TWAIN-, EMC Captiva-, ISIS-, en WIA-scannertoepassingen. De DM6440 kan een dagelijkse werklast van 6.000 pagina's aan. In de automatische invoerlade is ruimte voor tachtig documenten.

De geïntegreerde Xerox Visioneer OneTouch technologie scant documenten met één druk op de knop naar negen verschillende voorgeprogammeerde en configureerbare bestemmingen. Resolutie, kleur, duplex, auto-crop, auto-straighten en bestandsformaat zijn allemaal configureerbaar, zodat documenten optimaal gearchiveerd en/of verspreid kunnen worden.

De DocuMate 6440 verbetert dankzij Acuity image enhancing software automatisch de beeldkwaliteit. Documenten kunnen met de meegeleverde Nuance Omnipage ocr-software ook direct in computertekst worden omgezet en bewaard in doorzoekbare pdf-documenten. Nuance PaperPort en Power PDF worden eveneens meegeleverd.

De Xerox DocuMate 6440 kost 495 euro. Volledige specificaties vind je op de website van Xerox.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners