Fotoverzamelingen beheren en bewerken

MAGIX lanceert Foto Manager 10 deluxe, een compleet programma voor het beheren, archiveren en bewerken van je digitale fotoverzameling.

MAGIX lanceert Foto Manager 10 deluxe, een compleet programma voor het beheren, archiveren en bewerken van je digitale fotoverzameling.

De nieuwe versie van MAGIX’ fotobeheersoftware ondersteunt honderden modellen van digitale camera’s en kan ook RAW-beelden bewerken van een aantal populaire digitale spiegelreflexcamera’s (DSLR).

Foto Manager 10 deluxe bevat uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van fotoverzamelingen, kan beelden automatisch scherpstellen, panorama’s monteren uit individuele opnames en kan direct communiceren met populaire netwerksites, zoals Facebook, Flickr en Youtube.

Ook nieuw is de intelligente selectie van foto’s om volautomatisch een beperkte presentatie of album te maken van een grote verzameling foto’s. Dit systeem werkt op basis van criteria zoals kleuren, beeldscherpte, datum van opname en dubbele opnames. Het programma kan ook zelfstandig een online album maken van een fotoverzameling in HTML 2.0 code.

Het programma kost 49,99 euro. De minimale systeemvereisten zijn een Windows XP-, Vista- of Windows 7-pc met Intel Pentium of AMD Athlon vanaf 700 MHz en 512 MB geheugen.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content