Geconnecteerde bloeddrukmeter met led-scherm

15/01/16 om 09:20 - Bijgewerkt om 09:18

Bron: Datanews

De iHealth View van het Chinese bedrijf Andon Health Co. Ltd. is een geconnecteerde polsbloeddrukmeter die in tegenstelling tot zijn voorganger Sense een eigen scherm heeft waarop je direct de resultaten afleest. Daarnaast kun je de metingen ook nog bewaren in een mobiele app.

Geconnecteerde bloeddrukmeter met led-scherm

iHealth View © iHealth

De nieuwe geconnecteerde polsbloeddrukmeter View van iHealth heeft een eigen led-scherm waarop je bovendruk, onderdruk en hartslag kunt aflezen. In tegenstelling tot bij de Sense heb je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de meetresultaten te zien. Maar je kunt wel nog alle metingen in de iHealth MyVitals gezondheids-app bewaren en raadplegen.

MyVitals is beschikbaar voor iOS en Android. De verbinding tussen mobieltje en polsbloeddrukmeter wordt gelegd via Bluetooth. De View Wireless Blood Pressure Wrist Monitor (BP7S) bewaart in zijn eigen geheugen tot 120 metingen tussen twee synchronisatiemomenten met de MyVitals app.

De meter schakelt zich automatisch in wanneer je de armband omdoet. De View kan ook hartritmestoornissen detecteren en je daarvoor waarschuwen.

De iHealth View kost 79,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners