Home cinema projector met natuurlijke kleurweergave

Acer K650i beamer © Acer

De Acer K650i 1080p LED beamer of videoprojector biedt een lange lamplevensduur, een eco-instelling voor een laag energieverbruik en een systeem om de kleuren zelfs na langdurig gebruik zo realistisch mogelijk te projecteren.

De nieuwe K650i LED projector van Acer heeft een ingebouwde Full HD 1080p resolutie. In ExtremeEco modus gaat de lamp 30.000 uur mee. Nieuwe TRP DMP verbeteringstechnieken van chipleverancier TI zorgen voor realistische, natuurlijke kleuren, zelfs na langdurig gebruik.

Deze projector past zich desgewenst automatisch aan het omgevingslicht aan dankzij ingebouwde lichtsensoren en LumiSense+-technologie. De Acer ColorPurity+, ColorBoost3D en ColorSafe II technologieën zorgen voor levendige, rijke en heldere kleuren.

DynamicBlack verbetert het beeldcontrast door de weergegeven video beeld voor beeld te analyseren en vervolgens het lampvermogen dynamisch aan te passen voor optimale zwarttinten. Dit is vooral interessant bij de weergave van films, waar het de details in elke scène verbetert.

De automatische keystone-correctie corrigeert verticale vervormingen van het beeld. Dit kun je handmatig nog verder aanpassen met de ingebouwde vierhoeks keystone-correctie.

De K650i heeft 4 GB intern geheugen waarvan nog 2,95 GB vrij is voor eigen gebruik. Deze beamer kan draadloos projecteren door middel van een wifi-dongle, die verborgen kan worden achter een klepje. De twee 5 watt speakers ondersteunen virtueel surroundgeluid via DTS Sound en True Harmony Sound.

Als je de EcoProjection inschakelt wordt het stroomverbruik tot negentig procent teruggebracht.

De Acer K650i-projector is vanaf eind september verkrijgbaar vanaf 1.199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content