Home security systeem met slimme sensoren

20/05/16 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:50

Bron: Datanews

Het Amerikaanse bedrijf Canary brengt zijn thuisbewakingssysteem voor consumenten naar de Benelux-markt. Het home security systeem is uitgerust met een 1080p HD camera met breedhoeklens, slimme sensoren en is controleerbaar via een smartphone.

Home security systeem met slimme sensoren

Canary Home Security systeem © Canary

Canary biedt een totaaloplossing voor consumenten die op zoek zijn naar een eenvoudig te installeren en betaalbaar thuisbewakingssysteem. Volgens de fabrikant kan je in een paar tellen een volledig werkend beveiligingssysteem opzetten met het apparaat.

Het cilindervormige Canary toestel is uitgerust met HD-video met een groothoeklens van 147 graden en automatisch nachtzicht. Het heeft ook HomeHealth Technology aan boord met sensoren die de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in de omgeving meten. Canary werkt met een app voor iPhone en Android.

Canary is zo ontwikkeld dat het patronen in huis leert herkennen, zodat je notificaties op je smartphone krijgt als er echt iets gebeurt. Dankzij de tijdlijn kun je videogeschiedenis bekijken of content delen.

Met de Canary-app zet je het apparaat automatisch aan en uit of schakel je de camera en de microfoon uit via de privacy modus. Bij noodgevallen kun je een alarm van 90 decibel laten afgaan en met één druk op de knop contact opnemen met de autoriteiten.

Het Canary apparaat meet 152,4 in lengte en 76,2 mm in diameter. Het gewicht bedraagt 396 gram.

Canary is in de Benelux verkrijgbaar voor een adviesprijs van 219 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners