Japanse sausstokjes

18/01/06 om 13:26 - Bijgewerkt om 13:25

Bron: Datanews

Een beetje liefhebber van de Oosterse keuken eet met stokjes. Gewone houten eetstokjes zijn wat saai, vonden enkele Japanners. Daarom hebben ze [dit model] ontwikkeld. In de steel van het stokje kan je (zoetzure, curry-, ...) saus gieten. Wanneer je gerecht wel een smeuïge toets kan gebruiken, geef je een druk op je stokje en je wordt op je wenken bediend. O hemelse creativiteit!

Een beetje liefhebber van de Oosterse keuken eet met stokjes. Gewone houten eetstokjes zijn wat saai, vonden enkele Japanners. Daarom hebben ze [dit model] ontwikkeld. In de steel van het stokje kan je (zoetzure, curry-, ...) saus gieten. Wanneer je gerecht wel een smeuïge toets kan gebruiken, geef je een druk op je stokje en je wordt op je wenken bediend. O hemelse creativiteit!

Onze partners