Kleinste en lichtste smartphone in het gamma van Palm

De compacte Centro van Palm is een smartphone die naaste een aanraakgevoelig kleurenscherm ook een volledig toetsenbord biedt.

De compacte Centro van Palm is een smartphone die naaste een aanraakgevoelig kleurenscherm ook een volledig toetsenbord biedt.

Palm zal de Centro ook in Europa verkopen. De nieuwe Centro is de kleinste en lichtste smartphone in het gamma van Palm. Het toestel meet 107,2 (H) x 53,5 (B) x 18,6 mm (D) en weegt 124 gram. Ondanks zijn mininieme afmetingen biedt de nieuwe smartphone van Palm niet alleen een aanraakgevoelig kleurenscherm met 320 x 320 pixels en 65.000 kleuren, maar ook een volledig toetsenbord. Het Palm OS besturingssysteem ondersteunt toepassingen als e-mail, internet en adresboek- en kalenderbeheer. De Centro is een Quad-band (850/900-1800/1900) GPRS/EDGE smartphone die ook ondersteuning biedt voor draadloze Bluetooth-technologie. Volgens Palm biedt de Centro met een volle batterij tot 4 uur gesprekstijd en maximaal 300 uur stand-by-tijd. Het bruikbare interne geheugen bedraagt 64 MB dat kan worden uitgebreid met microSD-kaartjes. De Centro is ook uitgerust met een 1,3 megapixel camera met 2x digitale zoom. De adviesverkoopprijs van de Palm Centro bedraagt 299 euro. In Europa is hij alleen beschikbaar in een donkergrijze kleur.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content