LG smartphone met quad-core processor

De Optimus 4X HD is het nieuwe vlaggenschip van LG. De Android smartphone is uitgerust met een 1,5 GHz quad-core Nvidia Tegra 3 processor.

De LG Optimus 4X HD is het nieuwe vlaggenschip van LG. De Android smartphone is uitgerust met een 1,5 GHz quad-core Nvidia Tegra 3 processor.


De nieuwe Optimus draait met het Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) besturingssysteem. De 4-plus-1 quad-core mobile processor van Nvidia maakt gebruik van een vijfde kern voor een efficiënter energieverbruik. De Optimus 4XHD schakelt in de stand-bymodus over naar de vijfde kern die de batterij spaart. De accu is trouwens een krachtige 2150 mAh-batterij.


De LG Optimus 4X HD is uitgerust met een 4,7-inch (11,94 cm) True HD IPS touchscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Op de achterzijde is een 8 megapixel camera geïntegreerd en op de voorzijde heeft de smartphone een 1,3 megaopixel camera voor videochatten. De Optimus 4X HD ondersteunt 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DNLA en NFC.


De smartphone heeft ook de Quick Memo app die als functie geïntegreerd is in het besturingssysteem. Met deze functie kan je memo’s of opmerkingen plaatsen op schermafbeeldingen en deze opslaan of delen met anderen. Zo kan je bijvoorbeeld een opmerking op een foto of nieuwsartikel schrijven en dit in zijn geheel doorsturen. De smartphone meet 132,4 x 68,1 x 8,9 mm en weegt 133 gram.


De LG Optimus 4XHD P880 Android 4.0 smartphone zal vanaf 2 juli in de winkels liggen in zowel zwart als wit voor een adviesprijs van 499 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content