Rechtsreeks streamen naar MHL-monitor

Philips introduceert een Full HD monitor met Mobile High Definition Link-technologie om HD-entertainment rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat te streamen.

Philips introduceert een Full HD monitor met Mobile High Definition Link-technologie om HD-entertainment rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat te streamen.


De Philips 237E4QHAD is een 23-inch (58,4 cm) Full HD IPS lcd-monitor die een resolutie van 1920 x 1080 pixels biedt, een helderheid van 250 cd/m² en een SmartContrast ratio van 20.000.000:1. De reactietijd bedraagt 7 ms en de kijkhoek is zowel horizontaal als verticaal 178°. Het scherm heeft een -5/+20 graden kantelfunctie. De monitor meet 547 x 420 x 193 mm.


Op de Philips 237E4QHAD/00 monitor kan je dankzij de MHL-technologie foto’s en video’s in HD-kwaliteit bekijken en games spelen rechtstreeks vanaf een Android smartphone of tablet. Als het Android toestel verbonden is met het beeldscherm via de optionele MHL-kabel wordt het meteen ook opgeladen. De monitor is uitgerust met twee geïntegreerde 2-watt stereo-luidsprekers.


De monitor gebruikt ook de SmartImage Lite technologie van Philips die de inhoud van het scherm analyseert en het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte van tekst, afbeeldingen en video’s verbetert afhankelijk van het door jou gekozen scenario. MMD, het bedrijf dat Philips-monitoren op de markt brengt, heeft het Philips 237E4QHAD/00 IPS lcd-scherm al gelanceerd. De monitor heeft een adviesprijs van 229 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content