Serie luidsprekerdocks van Denon

30/07/12 om 13:40 - Bijgewerkt om 13:40

Bron: Datanews

Met de Cocoon serie betreedt hififabrikant Denon de markt van luidsprekerdocks.

Serie luidsprekerdocks van Denon

Met de Cocoon serie betreedt hififabrikant Denon de markt van luidsprekerdocks.

De Denon Cocoon Home en Cocoon Por­ta­ble draag­ba­re spea­ker­docks hebben op­val­lend co­con­ach­tig ontwerp. Op de voorzijde hebben ze een uit­schuif­baar docking station voor iPhone, iPod touch en iPad (enkel Cocoon Home), maar je kan de luid­spre­kers ook ge­brui­ken met Android en Windows toe­stel­len. Met NetLink kan je beide Cocoon spea­kers in­te­gre­ren in je draad­lo­ze thuis­net­werk.

De Cocoon luidsprekerdocks kunnen draad­loos muziek strea­men door de on­der­steu­ning van AirPlay. Ze hebben ook een in­ge­bouw­de in­ter­ne­t­ra­dio waarbij je drie fa­vo­rie­te zenders kan opslaan. De Cocoon Home is een 100 watt systeem en is uit­ge­rust met twee 40mm twee­ters en twee 100mm woofers. De Cocoon Por­ta­ble is een 50 watt systeem met twee 100mm Full Range Drivers.

Zowel de CoCoon Home als de Cocoon Por­ta­ble bedien je met aan­raak­ge­voe­li­ge toetsen op het toestel of met de mee­ge­le­ver­de af­stands­be­die­ning. Denon stelt ook de gratis te down­lo­a­den Cocoon App ter be­schik­king om de luid­spre­ke­res te beheren met je smartpho­ne of tablet. De CoCoon Por­ta­ble heeft een bat­te­rij die goed is om de luid­spre­ker vijf uur draad­loos te ge­brui­ken aldus Denon.

De Denon Cocoon Home is be­schik­baar in zwarte en witte uit­voe­ring. De Cocoon Por­ta­ble is enkel ver­krijg­baar in zwart. Beide zijn te koop vanaf half au­gus­tus 2012 voor een ad­vies­prijs van 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners