Wat brengt de toekomst?

Wat brengt de toekomst?

ICT verandert niet alleen de bedrijfswereld, maar de hele maatschappij. De beschikbaarheid van nieuwe technologieën zorgt voor opportuniteiten op basis van innovatie. Fujitsu helpt bedrijven om die kansen te grijpen met een strategie die steunt op Human Centric Innovation. De toekomst ligt niet bij de technologie alleen. Fujitsu stelt in zijn oplossingen meer dan ooit de mens centraal.

Human Centric Innovation

Human Centric Innovation

Fujitsu gebruikt de kracht van human centric ICT om te bouwen aan een veiligere, welvarende en duurzame samenleving. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op de Human Centric Intelligent Society: een maatschappij die instaat voor het borgen van kennis en die de mensen de technologie aanreikt om innovatie mogelijk te maken.

Human Empowerment

Human Empowerment

De relatie tussen mens en innovatie verandert. De ontwikkeling van nieuwe producten en diensten was lange tijd het exclusieve domein van specialisten. Dat is niet langer het geval wanneer human centric ICT toegang verschaft tot gebruiksvriendelijke technologie.

Creative intelligence

Creative intelligence

Data zijn de nieuwe olie. Iedere seconde komen er grote volumes nieuwe data bij. Naar schatting 90% van alle data die vandaag bestaan, zijn pas de voorbije twee jaar gegenereerd. Die data vormen een onschatbare bron aan informatie.

Connected infrastructure

Connected infrastructure

Zo goed als elk voorwerp kan op termijn één of meer sensoren bevatten die data registreren: van auto en fiets, tot verpakking, tandenborstel of pillendoos. Hetzelfde geldt voor wegen, machines in fabrieken, elektriciteitsmeters, enzovoort. Om de data te kunnen verzamelen, analyseren en bewerken, is er echter nood aan een geconnecteerde infrastructuur.

Human centric ICT in de praktijk: Qantas Airlines

Human centric ICT in de praktijk: Qantas Airlines

Alle 35.000 medewerkers van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas Airlines maken gebruik van technologie. Het bedrijf gaf hen inzicht in de milieu-impact van het gebruik van ICT en slaagde er zo in het energieverbruik te verlagen.