Alex Dossche nieuwe managing director Sage Belgium

28/06/16 om 14:04 - Bijgewerkt om 15:22

Bron: Datanews

Boekhoudsoftwarespecialist Sage heeft Alex Dossche aangesteld als nieuwe managing director voor Sage Belgium. Dossche was onder andere Managing Partner van TML en zijn DBFACT-oplossing, vervolgens Sales Director en Marketing Director bij Sage.

Alex Dossche nieuwe managing director Sage Belgium

© Sage

Alex Dossche startte zijn professionele loopbaan als ondernemer in de jaren 80, als managing partner bij INsoft, specialist in integratie van sales- en marketingapplicaties, en vervolgens als oprichter van TIPSS Consultants, leverancier van Atari-oplossingen in België.

In 1995 lanceerde hij DBFACT, een beheersoftware voor kmo's. Dit laatste, waarmee hij meer dan 10.000 gebruikers wist te winnen, werd in 2012 door Sage overgenomen. Sinds die overname bekleedde hij diverse functies met hoge verantwoordelijkheid binnen de Belux-divisie van de groep, zoals sales director en marketing director.

Alex Dossche nieuwe managing director Sage Belgium

© Alex Dossche

"De missie van Alex zal erin bestaan om de globale cloud-oplossingen van Sage in België en Luxemburg te implementeren en onze expansiestrategie te versterken", oppert general director van Sage France Frankrijk, Belux en Marokko Serge Masliah.

"Zijn ervaring als ondernemer en zijn eerdere ervaring bij Sage, maakt van Alex de geknipte persoon om deze uitdagingen te beantwoorden en om te anticiperen op de verwachtingen van bedrijfsleiders en administratiekantoren."

Philippe Tailleur, de oprichter van BOB-software en meer dan 10 jaar ceo van Sage Belux, legt zijn operationele functie neer en zal nog een adviserende functie uitoefenen, naast andere toekomstprojecten.

Onze partners