Android-smartwatch van LG vanaf 8 juli verkrijgbaar in België

02/07/14 om 10:36 - Bijgewerkt om 10:36

Bron: Datanews

Vanaf dinsdag 8 juli wordt de LG G Watch in de Benelux verkocht. Dit slim horloge draait op Google's nieuwe besturingssysteem voor smartwatches Android Wear en zal 199 euro kosten.

Android-smartwatch van LG vanaf 8 juli verkrijgbaar in België

© LG

LG biedt vanaf 8 juli zijn LG G Watch aan in de Benelux. Dit slim polshorloge, dat draait op Google's Android Wear, toont digitale informatie zoals inkomende gesprekken of sms'jes, Facebook-notificaties of WhatsApp-berichtjes en is via Bluetooth aan uw Android-smartphone te koppelen.

De smartwatch heeft ook stemherkenningsfuncties. Zo kunt u het gadget vragen stellen en zoekopdrachten geven door er 'OK Google' tegen te zeggen, en tekstberichten versturen door er tegen te praten.

De kern van de LG G Watch is de Qualcomm Snapdragon 400-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Daarnaast beschikt het horloge over een energiezuinig IPS-scherm van 1,65 inch. Dat heeft een 'Always On'-functie, zodat u - uiteraard - altijd het tijdstip kunt zien.

LG's smartwatch krijgt bij ons een prijskaartje van 199 euro mee.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info