Colt verbindt Nederlandse vestigingen van De Persgroep

. © BELGA
Pieterjan Van Leemputten

Colt mag de verschillende Nederlandse vestigingen van De Persgroep met elkaar en met de Belgische datacenters van het bedrijf verbinden.

De afspraak tussen de netwerkspecialist en het mediabedrijf slaat op de verbindingen tussen veertig Nederlandse vestigingen, goed voor vierduizend medewerkers, en twee Belgische datacenters. Daarbij wordt een hybride EPN-oplossing gebruikt.

‘Het uitgebreide en betrouwbare netwerk van Colt in Europa en hun meedenkende, persoonlijke aanpak, gaven uiteindelijk de doorslag. Colt pakt onze verzoeken en wensen snel op en daar zijn we enorm blij mee. Ze stellen ons als klant centraal en dat is wat we graag terug zien bij onze leveranciers”, zegt Luc Verbist, CIO bij De Persgroep en in 2012 door Data News verkozen als CIO of the Year.

De oplossing moet daarbij ook geschikt zijn om verdere eventuele uitbreidingen te ondersteunen. “Dat Colt ons ook kan bedienen als we locaties willen aansluiten in de rest van Europa, past binnen onze strategie om het aantal leveranciers waar we mee werken, te beperken,” Aldus Verbist.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content