DN Match IT: ontdek het programma

18/04/16 om 17:08 - Bijgewerkt om 17:07

Bron: Datanews

Data News organiseert op 28 april MatchIT. Bekijk hier alvast het programma van deze gloednieuwe jobbeurs!

DN Match IT: ontdek het programma

Looking for a new job opportunity? Join us on the 28th of april at the first edition of MatchIT - powered by Data News. © DN

We beginnen onze jobbeurs met een uiteenzetting van Baudouin Corluy van Agoria ICT. Hij spreekt onder meer over de toekomst van ICT-jobs in ons land en de uitdagingen die daarbij horen.

Nadien geven we het podium aan enkele gevestigde waarden zoals UZ Leuven, Worldline en Ypto, maar ook aan startups zoals TeamLeader of Take Eat Easy.. Zij mogen jou overtuigen waarom ze de moeite zijn om voor hen te werken.

Tussendoor krijgen zowel rekruteerders als jonge IT professionals tips mee voor hun carrière van Le Wagon en we sluiten af in de vroege avond met het debat 'Humans versus robots' waar Omar Mohout (Sirris), Bram Vanderborght (Brubotics/VUB) en Inge Geerdens (CVWarehouse) met elkaar in debat gaan.

Op zoek naar een nieuwe job? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de IT-jobmarkt voor jou in petto heeft? Ontdek hier het volledige programma en schrijf je dan nu gratis in op www.dnmatchit.be!

Onze partners