Emakina breidt uit naar Oostenrijk

21/09/15 om 08:00 - Bijgewerkt op 18/09/15 om 16:20

Bron: Datanews

Met de overname van diamond:dogs breidt het digitale agenschap Emakina zijn Europese activiteiten verder uit naar Oostenrijk.

Emakina breidt uit naar Oostenrijk

Gerhard Handler © .

diamond:dogs telt tachtig mensen en vervoegen zo de 600-koppige Emakina Group. Gerhard handler, ceo van het overgenomen bedrijf (foto), blijft daarbij aan de leiding. Met kantoren in Wenen, Salzburg en Zurich zal het zich richten op Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. "Gerhard en zijn team hebben een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en dynamisch digitaal agentschap, met een brede focus op integrale oplossingen. Een perfecte match voor Emakina," zegt Brice Le Blévennec, co-ceo van de Emakina groep.

Voor de overname betaalt Emakina maximum 3,1 miljoen euro. 0,8 miljoen daarvan wordt nu betaald. Nadien volgen nog vier jaarlijkse betalingsrondes. Het exacte bedrag zal telkens afhangen van de prestaties van het vorige boekjaar tot 2018.

Emakina is een van de grootste digitale agenschappen van België en Europa. Naast ons land is het bedrijf onder meer actief in Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Turkije.

Onze partners