Google opent wachtlijst voor Google Glass

© belga picture
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Google heeft een wachtlijst geopend voor zijn Google Glass. Daarmee wil de zoekgigant nog meer testers toevoegen aan zijn ‘Explorer Program’.

In het kader van het ‘Explorer Program’ hebben reeds 10.000 mensen mogen experimenteren met Google Glass, de veelbesproken slimme bril van de zoekgigant die nog niet voor het grote publiek verkrijgbaar is. Sinds vorige maand mogen deze testers nog drie andere mensen aanduiden om het gadget uit te proberen.

Nu heeft Google ook een wachtlijst geopend voor de futuristische bril. Bedoeling is om nog meer testers (de ‘Glass Explorers’) te kunnen aantrekken.

Intekenen kan wel enkel in de VS, en een testexemplaar kost nog altijd 1.500 dollar. Bovendien is een inschrijving geen garantie op een exemplaar.

Google Glass is intussen aan zijn tweede versie toe. Die is aan de binnenkant verbeterd, heeft een mono-oordopje voor in het linkeroor en laat brillenglazen op voorschrift toe. In de toekomst volgen nog stereo-oordopjes en muziekfuncties die streaming via stembediening mogelijk maken.

Volgens de verwachtingen zal Google Glass in 2014 voor iedereen verkrijgbaar zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content