Interxion brengt Microsoft ExpressRoute naar Brussel

20/06/16 om 10:11 - Bijgewerkt om 10:11

Bron: Datanews

Interxion, leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten in Europa, kondigde vandaag aan dat het zijn platform voor cloudtoegang uitbreidt naar vier bijkomende Europese markten waaronder België.

Interxion brengt Microsoft ExpressRoute naar Brussel

Microsoft ExpressRoute. © web

Door deze uitbreiding kunnen klanten van Interxion voortaan verbinding maken met Microsoft ExpressRoute in Parijs, Stockholm, Kopenhagen én ook Brussel. Met ExpressRoute kunnen organisaties particuliere netwerkverbindingen maken met de suite van Microsoft-cloudservices. Hierdoor kunnen zij verbeterde en voorspelbare netwerkprestaties bieden, met SLA's voor gegarandeerde beschikbaarheid: niet onbelangrijk voor organisaties die hun hybride omgevingen via het openbare internet aanbieden.

Interxion biedt de Microsoft ExpressRoute aan via zijn Cloud Connect-platform. Cloud Connect biedt ondernemingen en it-serviceproviders interconnectiviteit met de cloudaanbieders van hun keuze.

Eerder dit jaar liet Interxion ook al weten dat het Belgische datacenter voortaan met vijf internet exchanges verbonden is. "Dat maakt cloudapplicaties van Belgische klanten performanter", zei Frederik Dewulf, general manager Interxion Belgium, toen aan Data News. De Microsoft ExpressRoute aankondiging past in dit plaatje.

Onze partners