Management USG People krijgt iPad

Luc Blyaert

Luc Blyaert

15/11/2010 - 10:15

Apple iPad

Apple iPad

De honderd managers van het Europese uitzendbedrijf USG People kregen eind september elk een iPad en een iPhone.

In België gaat het om een 20-tal toplui. Die moeten tegen eind dit jaar wel op de proppen komen met een innovatief project rond het gebruik van iPad in de onderneming.

Op de Europese meeting van USG People ging iedereen uit het dak toen twee hostessen een kar vol iPads en iPhones de zaal inreden. Niet iedereen is te vinden voor het gebruik van de iPhone. Nogal wat werknemers hanteren liever de Blackberry, maar voor de iPad ging iedereen voor de bijl. Niet vrijblijvend trouwens, want de raad van bestuur verwacht wel dat er een project rond mogelijke toepassingen wordt gebouwd.

Het toont aan dat de iPad ook stilaan zijn weg vindt bij ondernemingen. In een recente Heliview-enquête van Data News bleek dat 13% van de ruim 300 ondervraagde ict-managers plannen hadden om de iPad in hun mobiele communicatie op te nemen. Die resultaten leest u op 3 december.

Data News in je nieuwsoverzicht op Facebook

Meer over: , ,

 

Reacties

janP | 17 november 2010

Ik test ook de ipad en ik kan mij echt niet inbeelden hoe dit profecioneel kan gebruikt worden. Het kan niet beveiligd worden citrix opstarten met een vpn gaat niet omdat het geen multitasking aankan enz... Tevens verwonderd het mij dat ik dikwijs de grootste voorstanders van clout computeringen in mobile zie pleiten voor applicaties begrijpe wie begrijpe kan.

Ongepast?

WuytsErik | 17 november 2010

Aiai, zojuist gezien dat GoodReader toch niet free is, maar het is zeker de moeite waard.

Ongepast?

WuytsErik | 16 november 2010

Typo: Ook Dropbox is ondersteund by the way

Ongepast?

WuytsErik | 16 november 2010

Beste USG collega's met een iPad, enkele tips: - 3G iPDA: als je een 3G iPad hebt en bij Proximus zit, dan vraag je best een Duo kaart (kleine uplift). Vraag een mini-SIM voor je duo abonnement en stop de mini-SIM in je iPAD en klaar is kees. Op die manier heb je hetzelfde data abonnement, want bij Proximus is dat dezelfde nummer. Het werkt foutloos, ook al zeggen sommigen dat het niet kan ... - GoodReader: Deze toepassing is free op de iPAD en laat toegang toe naar elke WedDAV server. Dus ga op 3G, en dan op VPN en je hebt toegang tot je hele secured back-office documenten en servers (die meestal wel WebDAV ondersteunen). Download de meest recente. Ook Dropbox is ondersteunt by the way. Good luck, Erik

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News dagelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Start-ups maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Jobs wekelijkse nieuwsbrief

E-mail:
 

Whitepapers

 
 

Wij raden ook aan