Microsofts Bing niet goed in voorspellen uitslagen Euro 2016

16/06/16 om 10:09 - Bijgewerkt om 10:21

Twee jaar geleden bij het WK in 2016 had Bing het nog vaak bij het juist eind, maar dit EK gaat het minder goed. Vooralsnog voorspelde hij de meeste uitslagen niet correct.

Microsofts Bing niet goed in voorspellen uitslagen Euro 2016

© .

Want waar twee jaar geleden Bing foutloos de 16 deelnemers van de knockout-fase voorspelde, gaat dat nu minder goed. Na 15 duels in de groepsfase waren slechts7 voorspellingen juist.

'Rode Duivels verliezen van Portugal'

Overigens zou het niet ongunstig zijn wanneer Bing er in de rest van het toernooi ook naast zit. Het systeem van Microsoft verwacht namelijk dat België er in de 8e finale uit zal liggen tegen Portugal. De finale gaat tussen Spanje en Duitsland, waarbij onze Oosterburen de beker mee naar huis mogen nemen.

Voorspellingen vandaag

Vandaag zijn de verwachtingen dat Engeland van Wales wint. Oekraïne komt er als winnaar uit tegenover Noord-Ierland en de Duitsers winnen dan weer van Polen.

Een helder overzicht van alle cijfers, resultaten en klassementen vindt u hier. Live-verslagen van de wedstrijden, voor-en nabeschouwingen, de sfeerverslagen van ter plekke, opinie en duiding leest u dan weer hier

Onze partners