Reddit publiceert AMA’s in boekvorm

© REUTERS

Wat als je bekende of bijzondere personen eender wat kan vragen? En wat als die personen daar eender wat op kunnen antwoorden? Dat gebeurt al jaren op Reddit.com en zij hebben nu een best of uitgebracht als boek.

Reddit is een website waar gebruikers nieuws, foto’s en video’s delen en over zowat elk onderwerp discussiëren. Een van de segmenten op de site is ‘Ask Me Anything’ (of AMA) waarbij bijzondere personen antwoord geven op vragen die gebruikers van Reddit stellen.

Zo passeerden de afgelopen jaren onder meer David Attenborough, Bill Gates en zelfs Barack Obama de revue. Soms duiken acteurs en regisseurs op om zo hun film te promoten, maar de gemeenschap mag, zoals de naam aangeeft, vragen wat ze willen. Maar ook onbekende mensen met een interessant verhaal, zoals een man met twee penissen of een overlevende van een schietpartij deden er al een boekje open over hun ervaringen.

Het boek is echter weinig meer dan een papieren versie van de online discussies, die ook daar (gratis) te herlezen zijn. Maar voor wie het concept AMA nog niet kende, of geen zin heeft om uren naar het scherm te kijken, kan het voortaan ook op papier lezen.

Ask Me Anything is bij Amazon digitaal te koop voor 4,19 dollar of voor 34,99 dollar als hardcover.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content