Republikein Rand Paul verkoopt 'Hillary's harde schijf': "100% leeggemaakte e-mailserver"

13/04/15 om 16:01 - Bijgewerkt op 14/04/15 om 10:45

Als reactie op de aankondiging van Hillary Clinton als zijn Democratische tegenkandidate voor de presidentsverkiezingen, biedt de Republikein Rand Paul haar 'intensief gebruikte harde schijf' aan via zijn webshop. Een knipoog naar de omstreden private e-mailserver die Clinton als minister van Buitenlandse Zaken gebruikte.

Republikein Rand Paul verkoopt 'Hillary's harde schijf': "100% leeggemaakte e-mailserver"

© web

Rand Paul is nog niet vergeten dat Clinton tijdens haar ministerschap e-mails verstuurde vanaf een private e-mailserver in plaats van een publieke. Dat ging in tegen de richtlijnen van de regering Obama, omdat het de officiële archivering moeilijker maakt. De onthulling deed dan ook heel wat stof opwaaien.

Rand Paul

Rand Paul © Reuters

Om de Amerikanen daar nog eens fijntjes aan de herinneren nu Hillary Clinton haar officiële kandidatuur gesteld heeft, steekt Paul de draak met haar uitschuiver. Op zijn webshop biedt hij, naast een rist andere gekke merchandising-artikelen, 'de harde schijven' van Hillary Clinton aan. 'Hillary's Hard Drive is een 100% leeggemaakte e-mailserver die zo intensief gebruikt is geweest dat hij momenteel niet meer werkt', luidt de omschrijving.

Er worden tachtig gelimiteerde exemplaren van de valse harde schijf verkocht aan 99,95 dollar per stuk.

Onze partners