Saskia Van Uffelen is ‘ICT Woman of the Year’

© Jan Locus

Saskia Van Uffelen, de ceo van Bull Belux is door Data News verkozen als ‘ICT Woman of the Year’. De jury prees haar leiderschapskwaliteiten en inzet om jongeren warm te maken voor een baan in de ict-sector. Saskia Van Uffelen staat aan het hoofd van Bull België en Luxemburg, een bedrijf met 300 werknemers en een omzet van zowat 50 miljoen euro. Bull biedt it-diensten en -producten aan de overheid, grote ondernemingen en kmo-bedrijven. Data News stelde een lijst van tien topvrouwen samen, op basis van zes criteria: Belg of in België wonen, cio of ceo, persoonlijkheid, leadership, visibiliteit en impact op de business of de sector. Bijna 5.000 Data News lezers brachten vervolgens via de website datanews.be hun stem uit.

Saskia Van Uffelen, de ceo van Bull Belux is door Data News verkozen als ‘ICT Woman of the Year’. De jury prees haar leiderschapskwaliteiten en inzet om jongeren warm te maken voor een baan in de ict-sector.

Saskia Van Uffelen staat aan het hoofd van Bull België en Luxemburg, een bedrijf met 300 werknemers en een omzet van zowat 50 miljoen euro. Bull biedt it-diensten en -producten aan de overheid, grote ondernemingen en kmo-bedrijven.

Data News stelde een lijst van tien topvrouwen samen, op basis van zes criteria: Belg of in België wonen, cio of ceo, persoonlijkheid, leadership, visibiliteit en impact op de business of de sector. Bijna 5.000 Data News lezers brachten vervolgens via de website datanews.be hun stem uit.

Uit die top-3 koos uiteindelijk de jury onder leiding van Astrid De Lathauwer, executive vice president human resources bij Belgacom, de ‘ICT Woman of the Year’. Het is de tweede keer dat de award in België wordt uitgereikt.

Bekijk hier de foto’s van het evenement.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content