Telenet verhoogt snelheden en volumes

Stefan Grommen

26/11/2012 - 15:52

Telenet verhoogt vanaf vandaag de uploadsnelheid en vanaf februari de volumes van de oudere internetformules.

De aanpassing van de volumes en snelheden slaat enkel op de 'legacy'-producten die nog veel Telenet-klanten gebruiken, maar die niet meer verkocht worden, zoals BasicNet, Comfortnet, Expressnet en Turbonet. Producten als Basic Internet, Fibernet en Fibernet XL worden in deze fase niet aangepast.

In een eerste fase, vanaf vandaag, 26 november, trekt Telenet enkel de uploadsnelheid op. Voor BasicNet gaat die naar 1 Mpbs en voor BasicNet XL naar 2,5 Mpbs. ComfortNet, ComfortNet XL en ExpressNet XL mogen voortaan rekenen op 4 Mbps. TurboNet gaat naar 5 Mbps. Voor sommige formules is dat meer dan een verdubbeling.

Vanaf 4 februari 2013 gaat ook het datavolume de hoogte in. Voor de twee ExpressNet-formules verdwijnt de datalimiet zelfs (met een fair use policy, zoals al het geval was bij Turbonet). De twee ComfortNet-formules krijgen 150 GB volume. BasicNet XL mag dan rekenen op een datalimiet van 100 GB.

Image and video hosting by TinyPic

Data News in je nieuwsoverzicht op Facebook

Meer over: , , ,

 

Reacties

Jacques Vossen | 27 november 2012

Tuut, tuut dat is snel!

Ongepast?

Vanmarcke Maarten | 27 november 2012

reeds twee dagen is mijn telenet beretraag, volgens mij wordt er vaak service geleverd onder de beloofde snelheidsnorm maar goed gefactureerd

Ongepast?

geert jackers | 26 november 2012

Veel blabla maarweinig echte inhoud. Dat zijn altijd maximale snelheden, effectieve waarden liggen meesatl veel lager. En dat is zo met al hun formules....

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News dagelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Start-ups maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Jobs wekelijkse nieuwsbrief

E-mail:
 

Whitepapers

 
 

Wij raden ook aan