TheValueChain lijft Tetrade Consulting in

24/06/16 om 11:10 - Bijgewerkt om 11:10

Bron: Datanews

TheValueChain neemt utilityspecialist Tetrade Consulting uit Oudergem over De SAP-partner wordt daardoor meer dan 150 consultants sterk.

TheValueChain lijft Tetrade Consulting in

© istock

Via de overname wil TheValueChain het marktaandeel in de nutssector verder vergroten. Bovendien versterkt TheValueChain ook zijn positie in Wallonië. Door de overname van de 45 SAP-experten van Tetrade Consulting loopt TheValueChain voor op de eigen interne doelstelling om volgend jaar af te sluiten met 150 medewerkers.

Tetrade Consulting legt zich al 16 jaar toe op SAP IS-U, de sectoroplossing van SAP voor water- en energiebedrijven. Ook voor TheValueChain zijn de nutsbedrijven belangrijk: het utilities-team zorgt voor 30% van de omzet. "SAP IS-U blijft belangrijk voor nutsbedrijven, maar daarnaast hebben zij nood aan expertise in innovatieve technologie zoals cloud, in-memory computing en mobiele oplossingen", zegt Dieter Oversteyns, managing partner bij TheValueChain dat de complementariteit van beide bedrijven sterk benadrukt. De managing directors van Tetrade Consulting, Xavier Lemaire en Laurent Valentin, blijven trouwens ook aan boord.

Onze partners