Zo ziet de Galaxy S4 van Samsung er (mogelijk) uit

Michaël Ilegems

Michael Ilegems

05/03/2013 - 10:19

Er zijn afbeeldingen en specificaties van de langverwachte nieuwe smartphone van Samsung gelekt. De foto’s en details werden aangetroffen op het Twitter-account @evleaks, wat volgens vooraanstaande technologiesites doorgaans een betrouwbare bron is.

Qua uiterlijk valt op dat de smartphone een rechthoekiger design heeft dan zijn voorgangers. De specificaties zijn niet zo verrassend, omdat ze overeen komen met eerdere geruchten: een Super AMOLED HD-scherm (schermgrootte niet bekend), een RAM-geheugen van 2GB, een camera van 13 megapixels en een opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB. Als besturingssysteem zou Samsung geopteerd hebben voor Android 4.2 Jelly Bean.

Volgens The New York Times krijgt de nieuwe smartphone van Samsung daarenboven ook een ‘eye scroll’-functie, waarbij de camera aan de voorzijde detecteert wanneer de ogen van de gebruiker de onderkant van het scherm bereiken, om daarna automatisch te scrollen.

Samsung stelt de Galaxy S4 op 14 maart voor in New York. Onlangs gaf de Zuid-Koreaanse fabrikant al een teaser-video vrij, maar die gaf niks prijs over uiterlijk of details van het apparaat.

Data News in je nieuwsoverzicht op Facebook

Meer over: , ,

 

Reacties

hugo De Baetselier hugo | 5 maart 2013

Mijn S1,S2,S3 zijn nog niet versleten en nu al S4.een mens kan bijna niet meer volgen!! Niet in bediening ,niet in zijn geldbuidel

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News dagelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Start-ups maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op Data News Jobs wekelijkse nieuwsbrief

E-mail:
 

Whitepapers

 
 

Wij raden ook aan