“Eigenlijk verkopen we geldgeneratoren”

Publireportage
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

15 januari 2016, 09:51 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:36

De webscale infrastructure van Nutanix integreert rekenkracht en opslag in schaalbare clusters. Die zijn op hun beurt gebaseerd op betrouwbare x86 hardware. De ingebouwde virtualisatie maakt de infrastructuur onzichtbaar, waardoor de nadruk vanzelf verschuift naar de applicaties. Bovenal zorgt Nutanix voor een ongeziene kostenbesparing.

“Webscale infrastructure staat voor eenvoud in het datacenter”, zegt Bert Arnauts, Country Manager Belux bij Nutanix. “We maken elk aspect van de levenscyclus van ICT-infrastructuur eenvoudig: van de aankoop en installatie, tot het beheer en de uitbreiding van het geheel.” Nutanix zorgt ervoor dat een bedrijf de omvang van de benodigde infrastructuur perfect op zijn behoeften kan afstemmen. Dat biedt al meteen een belangrijke besparing op het vlak van energieverbruik en benodigde ruimte in het datacenter.

Op de website van Nutanix staat een TCO-calculator waarmee een onderneming meteen zicht krijgt op de ROI van de oplossing. “Eigenlijk verkopen we geldgeneratoren”, lacht Arnauts. Dat blijkt ook uit onderzoek van IDC, dat bij een doorlichting van zestien Nutanix-klanten uitkwam op een gemiddelde ROI van meer dan vijfhonderd procent. “Nutanix maakt de resources in het datacenter heel makkelijk inzetbaar, zonder dat je daarbij nood hebt aan een bataljon experts”, zegt Marijn Joosten, Sales Engineer bij Nutanix. “Dat zorgt voor een spectaculaire daling van de operationele kosten. Tegelijk komt er bij de ICT-afdeling tijd vrij voor innovatie.” Wanneer er een concreet idee ontstaat, laat Nutanix bovendien toe dat heel snel in de praktijk te brengen. Op die manier ondersteunt Nutanix ook het differentiërend vermogen van een onderneming.

Meer info: www.nutanix.com

Contacteer Bert Arnauts: bert@nutanix.com