AXI Group neemt Contractify over

© Getty Images
Matthieu Van Steenkiste Freelance medewerker Data News

AXI Group neemt softwarebedrijf Contractify over. Door deze specialist in contractmanagement in zijn portfolio op te nemen wil de IT-speler een nieuwe standaard zetten ter zake.

‘Door deze strategische stap verbreden we ons portfolio en kunnen we een uitgebreidere suite van juridische techoplossingen aanbieden, van contractmanagement tot juridische documentatie en compliance’, zegt Ron van den Broek, CEO van softwaretak AXI Software. ‘Bovendien versterken we onze marktpositie en opent het nieuwe groeimogelijkheden in een veelbelovend segment.’

Ron van den Broek (AXI Group), Herlinde de Buck en Steven Debrauwere (Contractify).

Met het Contractify-team aan boord, wil AXI Group de nieuwe standaard zetten voor geavanceerd contractbeheer, zijn klanten een vollediger aanbod aanbieden, en meer aanwezigheid in de juridische techwereld krijgen. Waar AXI Group immers al jaren sterk staat binnen retail, overheid, zorg, service en industry, had Contractify met contractbeheersoftware op diezelfde manier een reputatie opgebouwd in de juridische wereld.  

De overname is onderdeel van de expansiestrategie van AXI Group dat met een actief overname- en groeibeleid zijn activiteiten in de software- en IT-wereld sterk wil uitbreiden. In het recente verleden nam het zo ook al Tilroy, InterIT, ITP Group en Datalink op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content