CVWarehouse verkocht aan BCS HR Software

Inge Geerdens en Joep Eijkens © BCS
Pieterjan Van Leemputten

Het Nederlandse BCS HR Software neemt het bedrijf van Inge Geerdens over, het is al de tweede overname op korte tijd in ons land door de Nederlanders.

CVWarehouse maakt software voor digitale rekruteringsprocessen. Het bedrijf werd in 2006 opgericht en laat onder meer toe om vacatures vlot op meerdere platformen tegelijk te publiceren, en om vacatures en kandidaten vlot op te volgen. Het bedrijf heeft 3.700 klanten in meer dan 20 landen, met onder meer Cardoen, Kinepolis, Brussels Airlines en het UZ Antwerpen als klant. Maar het doet dat met een relatief klein team van 15 mensen.

Overnemer BCS HR Software, uit ‘s-Hertogenbosch, neemt het bedrijf nu volledig over voor een niet nader genoemd bedrag. Hiermee wil het haar aanwezigheid in ons land uitbreiden nadat het eind vorig jaar ook al epowerhr overnam. BCS HR Software, geleid door Joep Eijkens, wordt daarin sinds 2022 gesteund door een investering van Main Capital Partners. Sindsdien deed het bedrijf al zeven overnames.

‘De fusie met BCS is een uitgelezen kans om de krachten te bundelen. Door het samenbrengen van het geavanceerde Applicant Tracking System van CVWarehouse met de uitgebreide HR- en payrolloplossingen van BCS, kunnen we een nog betere ondersteuning bieden aan de klanten van beide bedrijven.’ Aldus Inge Geerdens, oprichtster en ceo van CVWarehouse.

Geerdens was tot voor kort de enige eigenaar van CV Warehouse. Maar ze ziet de verkoop niet als een exit, wel als een verzekering voor de toekomst van haar bedrijf. ‘Ik heb nooit geld opgehaald dus dan moet je wel organisch groeien. Maar met de overname door BCS kunnen we dat nu veel beter en krachtiger doen,’ zegt ze aan Data News.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content