Alweer een nieuwe CEO voor Atos

Er vindt opnieuw een wisseling plaats in de top van IT-dienstverlener Atos. Per 1 februari neemt Philippe Salle de functie van CEO over van Jean-Pierre Mustier, die pas sinds juli aan het roer staat.

Salle gaat de rol van CEO begin volgend jaar combineren met die van voorzitter van de raad van bestuur, een functie die hij per direct op zich neemt. Zijn voorganger Mustier behoudt de leiding van het IT-bedrijf tot 31 januari 2025, maar zal daarna wel blijven zetelen in de raad van bestuur.

‘Nieuw hoofdstuk’

‘Ik ben me bewust van de uitdagingen die voor ons liggen, maar ook van de sterke punten van de groep, van de kwaliteit van haar diensten tot de voortdurende inzet van haar medewerkers. Die zullen ons in staat stellen om samen een nieuw hoofdstuk te openen in de geschiedenis van Atos’, aldus Salle, die in het verleden topfuncties bekleedde bij bedrijven als McKinsey, Altran Group en Emeria.

De afgelopen jaren kende ATOS veel wisselingen in de leiding: in drie jaar tijd zijn er zeven verschillende CEO’s geweest.

In samenwerking met Dutch IT Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content