Bart Donné weg bij Hitachi Data Systems Belux

Hitachi Data Systems gaat voortaan verder zonder managing director Bart Donné. Begin juli wordt er een opvolger aangekondigd.

Hitachi Data Systems gaat voortaan verder zonder managing director Bart Donné. Begin juli wordt er een opvolger aangekondigd.

Onze redactie kreeg de tip dat Donné weg zou gaan en dat er ontslagen zouden zijn gevallen. Dat bevestigt het bedrijf intussen, maar of Donné zelf vertrekt of werd ontslagen wil Hitachi Data Systems niet kwijt. Enkel dat hij het bedrijf eind juni verlaat en dat er op 1 juli een opvolger begint wiens naam later wordt bekendgemaakt.

Bart Donné werkte er sinds september 2010. Daarvoor was hij actief bij IBM als technical sales manager.

Vorige week meldde Dutch IT-Channel nog dat Rein de Jong, channel sales director voor Nederland, opstapt. Tegelijk meldde de site dat er een reorganisatie bezig is met het oog op optimalisatie. Die zou ook betrekking hebben op de Belgsche vestiging.

Hitachi Data Systems wil aan Data News niet bevestigen of er in de Belux-afdeling ook andere mensen, al dan niet gedwongen, vertrekken en hoeveel mensen er momenteel in dienst zijn. In mei 2011 telde het bedrijf 22 medewerkers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content