Nieuwe CEO voor Centric

© Getty Images

Met de voltooiing van de eigendomsoverdracht en de benoeming van een nieuwe CEO heeft het Nederlandse Centric na een fase van onrust de koers voor de toekomst bepaald. De nieuwe Chief Executive Officer van Centric is Hans van Waayenburg.

De verkoop van Centric aan een consortium van Nederlandse IT-dienstverleners onder leiding van Beeker Capital Partners werd op 30 september 2024 succesvol afgerond na beoordeling door Nederlandse instellingen en autoriteiten. Hierdoor is Centric optimaal gepositioneerd om te profiteren van toekomstige groeimogelijkheden zo meldt Centric op zijn Duitse website. Al is die mededeling intussen niet meer beschikbaar.

De nieuwe topman van Centric is Hans van Waayenburg. Als voormalig hoofd van Capgemini in Nederland en CEO van Sogeti Worldwide is de nieuwe CEO een ervaren leider in de sector.

De nieuwe aandeelhouders van Centric bedanken Bas de Reus voor zijn rol als interim CEO. Hij zal tot nader order beschikbaar zijn voor Centric om de overgang soepel te laten verlopen.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content