DeJuristen willen Europa veroveren

De specialisten in ICT-recht trekken de landsgrenzen over. Tegen 2015 wil het bedrijf in de helft van de EU aanwezig zijn onder de naam TheJurists.

De specialisten in ICT-recht trekken de landsgrenzen over. Tegen 2015 wil het bedrijf in de helft van de EU aanwezig zijn onder de naam TheJurists.DeJuristen (LesJuristes in Franstalig België) zijn geen advocatenkantoor. Wel begeleiden ze bedrijven en personen rond kwesties die met ICT-recht en intellectuele eigendom te maken hebben.

Het bedrijf heeft een aantal proefprojecten gedaan in het buitenland en wil op basis van die conclusies permantente kantoren openen in andere Europese hoofdsteden. “Parijs, Berlijn en Madrid staan eerst op het programma,” zegt Matthias Dobbelaere-Welvaert, partner bij DeJuristen. ‘Voor elk kantoor mikken we in de opstart op een team van minstens 4-5 personen.”

“theJurists Europe is meer dan een doel. Het is een ideologie, een missie bijna, om verstaanbaar, transparant en modern recht tot bij elke Europese onderneming te brengen. We geloven rotsvast in ons huidig model, en de tijd is rijp om dit Europees af te toetsen,” besuit Dobbelaere-Welvaert.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content