Dirk Peeters leidt technologie-afdeling Securitas

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Dirk Peeters neemt de leiding over van de technology business unit bij Securitas Belgium – tot voor kort bekend als SAIT. Hij volgt in die functie Alain Van den Broeck op.

Integrator SAIT is in 2014 overgenomen door de Zweedse bewakingsfirma Securitas met de bedoeling om de fysieke bewakingsactiviteiten uit te breiden met een digitale insteek. Op een eigen event donderdagavond in Zellik maakte Securitas-ceo Régis Gaspar duidelijk dat het bedrijf van plan is om sneller te schakelen in die digitale transformatie.

In het kader daarvan schuift voormalig SAIT-ceo Alain Van den Broeck door naar een nieuwe functie waarbij hij verantwoordelijk wordt voor innovatie en nieuwe projecten binnen Securitas. De technologieafdeling van Securitas Belgium – de naam SAIT verdwijnt dus definitief – wordt voortaan geleid door Dirk Peeters. Peeters komt van Easynet waar hij onder meer managing director van de Benelux was om later door te groeien naar een directiefunctie voor heel Noord-Europa. Nadien werd hij ook nog cto van Easynet Global Services en was hij ook managing director van de regio AsiaPac en US.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content