Duco Sickinghe niet naar KPN

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Telenet-topman Duco Sickinghe ontkent dat hij de nieuwe ceo wordt van de KPN group.

Telenet-topman Duco Sickinghe ontkent dat hij de nieuwe ceo wordt van de KPN group. “Ik blijf in België”, klinkt het. De naam van Sickinghe circuleert al enige tijd als mogelijke opvolger van Ad Scheepbouwer.

Duco Sickinghe werd naar voor geschoven als één van de grote kanshebbers voor de topjob bij de Nederlandse operator KPN. Hij is immers Nederlander en heeft bij Telenet een mooi parcours afgelegd. Volgens de Nederlandse krant, het Financieel Dagblad, staat hij op het lijstje van de headhunter Egon Zehnder. Ook Niek Jan ten Damme van Deutsche Telekom prijkt daarop.

Maar Duco Sickinghe ontkent formeel dat hij naar KPN trekt. “Ik blijf maar telefoontjes krijgen van Nederlandse vrienden, maar ik ontken dat ik naar KPN ga. Ik blijf in België.”

KPN kijkt uitdrukkelijk naar een externe opvolger voor Ad Scheepbouwer. Eerder was ook Stan Miller (ex-Base) kandidaat, maar die heeft KPN zoals bekend reeds verlaten. Andere interne bestuurders bij de Nederlandse operator zijn inmiddels ook gepasseerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content