Frederic Dupont ceo Niscayah

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Frederic Dupont is de nieuwe ceo van Niscayah, het vroegere Securitas Systems. De 35-jarige Dupont werkte eerder negen naar bij Telindus.

Frederic Dupont is de nieuwe ceo van Niscayah, het vroegere Securitas Systems. De 35-jarige Dupont werkte eerder negen naar bij Telindus.

Zijn ip-ervaring kan hij doortrekken bij Niscayah, gespecialiseerd in camerabewaking en toegangssystemen voor onder andere de spoorwegmaatschappij NMBS en financiële instellingen zoals KBC en Fortis. Niscayah telt 100 werknemers en staat voor een omzet van 15 miljoen euro.

De handelsingenieur van de universiteit van Antwerpen, die ook een MBA haalde bij de Vlerick school, begon zijn loopbaan bij Barco, maar stapte begin 2000 over naar Telindus als business development manager. Uiteindelijk werd hij er als departementshoofd verantwoordelijk voor de netwerkdiensten zoals ip-telefonie, call centers, carrierdiensten en monitoring. In mei vorig jaar [vertrok hij naar de Britse operator BT] als sales manager voor Luxemburg en verantwoordelijk voor overheidsinstellingen zoals de Navo en de Europese Commissie.

Een jaar later sneuvelde zijn job na een algemene reorganisatie bij BT. Frederic Dupont woont in Blanden bij Leuven, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content