Ingrid Gonnissen aan het hoofd van Xerox Belux

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Haar voorganger Jo van Onsem gaat de Duitse Xerox-poot leiden.

Haar voorganger Jo van Onsem gaat de Duitse Xerox-poot leiden.

Ingrid Gonnissen (48) werd in juli nog benoemd tot directeur customer service operations en trad in die hoedanigheid toe tot het directiecomité van Xerox. Nu wordt ze country general manager Xerox België-Luxemburg.

Gonnissen startte haar loopbaan in 1984 in het onderwijs en stapte vervolgens over naar de reclamesector, later naar een headhunterskantoor. In 1990 ging ze aan de slag bij Xerox België-Luxemburg waar ze de voorbije twintig jaar diverse leidende functies bekleedde in de verkoop en de klantendienst.

Jo van Onsem komt aan het hoofd van de Xerox-activiteiten in Duitsland. In die functie treedt hij ook toe tot het Xerox Europe Senior Leadership Team. Hij rapporteert daarbij aan Jacques Guers, Chairman van Xerox Europe. Van Onsem was nog maar sinds januari 2010 aan de slag als country general manager van Xerox Belux. Hij leidde sinds 2007 ook de (aparte) Nederlandse vestiging van Xerox. Daar wordt hij nu opgevolgd door Martijn Brand, die tot op heden vice president en general manager ECG Central Region was.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content