IPG neemt sectorgenoot Affaire de Contacts over

IPG Group, het vroegere IP Globalnet, breidt opnieuw uit in Frankrijk met een nieuwe overname.

IPG Group, het vroegere IP Globalnet, breidt opnieuw uit in Frankrijk met een nieuwe overname. Affaire de Contacts heeft naast de hoofdzetel in Parijs vestigingen in Chartres en Vendôme. In totaal werken er 125 mensen. Eerder dit jaar nam het ook al een contactcenter in Roubaix over.

IPG, liet eerder al verstaan dat het internationaal wil groeien. “Sinds enkele maanden hebben we voet aan wal in Frankrijk met onze vestiging in Roubaix. We zijn dan ook zeer tevreden om op zo een korte termijn onze activiteiten te kunnen uitbreiden met nieuwe vestigingen in Chartres en Vendôme,” aldus Jac Vermeer, ceo van IPG International.

Vandaag is IPG actief in Frankrijk, Nederland en Marokko. In eigen land heeft de groep contactcenters in Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Luik. Daarmee is het naar eigen zeggen het grootste contactcenterbedrijf van ons land.sinds het eind 2013 SNT Belgium overnam.

Wereldwijd werken er meer dan tweeduizend mensen voor de groep die sinds 1999 nestaat. Daarmee is het de belangrijkste werkgever van moederholding Koramic, een privé-investeringsmaatschappij die in twintig landen zo’n vierduizend mensen tewerk stelt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content