Samuel De Wever is Vlaamse Jonge Ondernemer 2015

Samuel De Wever - CTO Destiny © .

De 28-jarige CTO en medeoprichter van Destiny is door JCI Vlaanderen bekroond tot Jonge Ondernemer van het Jaar.

Samuel De Wever nam het op tegen Bart Swinnen (Luminex LCE), Benjamin Rieder (Bubble Post), Patrick Reyntjens (GEOxyz) en Philippe Jans (Biolectric) nadat hij eerder al de Vlaams-Brabantse verkiezing voor jonge ondernemers won. De award focust vooral op de eigenschappen als persoon, waarbij ondernemers tussen 18 en 40 jaar worden bekroond.

“Deze prijs is een mooie erkenning, zowel voor mezelf als voor ons hele team, want ondernemen doe je niet alleen!” Reageert Samuel De Wever.

De Wever is al sinds zijn 15e bezig met telecom en richtte Destiny in 2008 op samen met zijn broer Daan De Wever, managing director bij Destiny. Sindsdien kent het bedrijf een spectaculaire groei waardoor het in 2014 een jaaromzet van 9,43 miljoen euro haalde. Destiny telt zo’n 50 werknemers. Onder meer McDonalds, Port of Antwerp, DNS.be en KULeuven zijn klant bij de B2B telecomoperator.

Voor de twee broers is het lang niet de eerste bekroning voor hun werk vorige maand nog werd het duo gelauwerd als ‘jonge topmanager van het jaar’ door Top Management.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content