SOA People krijgt lening van 50 miljoen euro

. © iStockphoto

SOA People Group, de Belgische SAP Gold Partner die actief is in vijf landen, heeft een lening van 50 miljoen euro ontvangen om uit te breiden in Europa.

Het bedrag moet zorgen voor strategische acquisities en een groei in het aanbod van oplossingen en personeel. Zo wil het bedrijf een omzetcijfer van 250 miljoen euro te halen tegen 2022.

De lening is afkomstig van ING en werd toegekend onder meer op basis van tien jaar winstgevende groei, waardoor het bedrijf verder kan investeren en uitbreiden met een focus op strategische acquisities doorheen de volledige SAP-community. Om te helpen bij het realiseren van deze belangrijke doelstelling, zal SOA People verdergaan met het ontwikkelen van recurring business door software contracten, cloudabonnementen en eigen productontwikkeling geïntegreerd met SAP oplossingen.

Al 10 jaar richt SOA People zich volledig op de oplossingen, producten en diensten van SAP. Haar langdurige partnership met SAP ondersteunt haar groeidoelstellingen over Europa. aldus Khalil Hodaibi, CEO van de SOA People Group.

“SOA People blijft in haar Europese activiteiten verder investeren en ontwikkelen door acquisities, haar oplossing en productportfolio en haar aanpak waarbij de focus op mensen ligt. Een gedeelte van ons ambitieus groeiplan wordt nu al gerealiseerd door enkele strategische acquisities,” vervolgt Hodaibi.

“Recentelijk nog werd het Duitse Cormeta AG overgenomen, waardoor we de Duitse markt binnendringen en tegelijk een springplank creëren naar de bredere SAP MEE (Midden- en Oost-Europa) markt. Door deze overname werd SOA People een van de belangrijkste partners van SAP in Europa, met een groei van 20% in verkoop.”

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content