Toplui weg bij Quentris en Imtech

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Philippe De Clerck bij Quentris en recent Mario Recinella bij ImTech Telecom zijn aan de deur gezet. Daarmee wordt het lijstje vervangingen aan de top aangedikt.

Philippe De Clerck bij Quentris en recent Mario Recinella bij ImTech Telecom zijn aan de deur gezet. Daarmee wordt het lijstje vervangingen aan de top aangedikt.

Het vertrek van ceo Philippe De Clerck dateert al van eind vorig jaar. De Clerck kwam van bij Belgacom toen hij in 2000 overstapte naar Ascom, dat toen vooral gespecialiseerd was in Nortel-telefoonoplossingen. Ascom probeerde zich op te werpen als integrator en werd in 2005 overgenomen door de Suez-groep en omgedoopt tot Quentris. Het vertrek van De Clerck heeft volgens insiders te maken met het recente verlies van het Electrabel-contract. Electrabel maakt immers deel uit van de Suez-groep. De Clerck is vervangen door sales manager Jan Lammaire, die dus voortaan als general manager door het leven gaat.

Het vertrek van general manager Mario Recinella bij integrator Imtech Telecom zou te maken hebben met tegenvallende resultaten. Overigens is ook Dirk Torfs, de ceo van Imtech België vertrokken. De business unit maakt deel uit van de Nederlandse Imtech groep en is vooral gespecialiseerd in grote bouwconstructies. Imtech Telecom telt in ons land een 30-tal medewekers. Recinella zou wel nog een aantal projecten blijven opvolgen. Zo is het een grote leverancier van CIBG, de ict-afdeling van het Brusselse Gewest. Daarvoor levert Imtech het volledige wifi-netwerk op de VUB-campus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content