Topvrouw Ann Caluwaerts verlaat Telenet

Ann Caluwaerts
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Ann Caluwaerts, Chief Corporate Development bij de Telenet Group, gaat het bedrijf na bijna 14 jaar verlaten. In de nieuwe Senior Leadership-structuur zal Bart van Sprundel per 1 oktober de rol van General Counsel opnemen.

Ann Caluwaerts startte bij Telenet als directielid voor Content & Public Affairs in 2011 en heeft afgelopen jaren diverse rollen ingevuld. In de nieuwe Senior Leadership-structuur zal de huidige rol van Chief Corporate Development ontdubbeld worden en zullen de functies Legal & Regulatory en People & Corporate Communications elk een vertegenwoordiger krijgen. Ook voor Strategy/New Business/M&A komt er een eigen SLT-lid.

Selectieprocedures

Bart van Sprundel, sinds 2015 aan boord bij de Telenet Group, wordt General Counsel en blijft onder meer verantwoordelijkheid voor Legal & Regulatory. In het verleden was hij onder meer werkzaam als Corporate M&A-jurist bij Allen & Overty en legal manager bij ZF Wind Power.

Voor de twee andere rollen wordt een selectieproces opgestart. Ann Caluwaerts blijft haar huidige functie uitoefenen tot er opvolging is verzekerd. ‘Telenet group is een vat vol talent met erg gepassioneerde en gedreven medewerkers. Het was een voorrecht om de vele teams te kunnen leiden en zo mee te schrijven aan het succesverhaal’, aldus Caluwaerts.

Bart van Sprundel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content