Valérie Viatour van Chiveo wint Equiwoman Award 2011

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

De oprichter en ceo van het Luikse BI- en datawarehousingbedrijf Chiveo is verkozen tot Equiwoman 2011, ex aequo met Hilde Lemmens van Astyre.

De oprichter en ceo van het Luikse BI- en datawarehousingbedrijf Chiveo is verkozen tot Equiwoman 2011, ex aequo met Hilde Lemmens van Astyre.

Chiveo is in 2007 opgericht door Valérie Viatour (40) en is gespecialiseerd in de implementatie van BI- en datawarehousingtools. Met die tools hebben bedrijfsleiders tastbare elementen in handen om goede beslissingen te kunnen nemen. Van bij de start van het bedrijf wilde Viatour haar familieleven privilegiëren als moeder van 3 kinderen.

De Equiwoman Award wil net een ondernemende vrouw bekronen die blijk geeft van grote managementkwaliteiten. De award wil aantonen dat een zelfstandige carrière en een familieleven niet incompatibel zijn.

“Ik denk dat ik deze prijs gewonnen heb omdat ik erin geslaagd ben mijn enthousiasme en mijn passie over te brengen in alles wat ik onderneem, of dat nu voor mijn familie is, mijn vrienden of voor mijn werknemers en klanten”, zegt Viatour.

Dit jaar waren er overigens twee laureaten. Naast Viatour kreeg ook Hilde Lemmens een award. Lemmens is algemeen directrice van Astyre, een consultancybedrijf rond ‘Strategie, Mensen & Resultaten’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content