Last call: kom je op 30 mei naar de Data News Awards?

Nog niet geregistreerd voor de 25ste editie van de Data News Awards for Excellence? Er zijn nog plaatsen, maar wacht niet te lang: vol is vol.

Jullie stemmen zijn geteld en de jury deed haar werk: alles staat dus in gereedheid om de finale genomineerden én winnaars bekend te maken in de 13 categorieën van de Data News Awards for Excellence. Dat doen we op 30 mei in de ING Arena – het voormalige Paleis 12 van Brussels Expo met al meer dan 1.000 gasten. We maken er meteen ook bekend wie dé ICT Personality of the Year is.

Het wordt opnieuw een fantastische gala-avond, mét een hoogstaand seated diner voor u en uw gasten én uitgebreide netwerking. Speciaal voor de 25ste editie grijpen we terug naar 1999: een tijd van snelle technologische vooruitgang, de geboorte van het internet zoals we dat nu kennen en het begin van een digitale revolutie. Het was een periode vol innovatie, optimisme en een gevoel van eindeloze mogelijkheden. Met aan de horizon wel al zicht op de toen zo gevreesde millennium bug. Maak je dus maar klaar voor een nostalgische trip.

Wil je er bij zijn? Dat kan nog, maar wacht niet te lang! Registreer nu op https://datanewsawards.be en boek je tafel en zitjes. Let’s party like it’s 1999!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content