De ultieme filmervaring in je woonkamer? Het kan, en wel met de EB-U04! Deze home cinema projector van Epson brengt de meest spannende sportwedstrijden, beklijvende films en hippe games tot leven op je muur of projectiescherm. Of hoge ogen scoren met een bedrijfspresentatie? Het toestel ondersteunt de meest voorkomende formaten voor tekst, audio of video, zodat hij niet alleen inzetbaar is voor plezier, maar ook voor werk.

De EB-U04 speelt met kristalheldere beelden en fijne details. De bijzonder flexibele opstelling, met horizontale keystone-correctie, geeft je vanop elke positie een perfect gevormd beeld zonder vervorming. Op een salontafeltje of aan het plafond? De keuze is aan jou!

De ultieme filmervaring in je woonkamer? Het kan, en wel met de EB-U04! Deze home cinema projector van Epson brengt de meest spannende sportwedstrijden, beklijvende films en hippe games tot leven op je muur of projectiescherm. Of hoge ogen scoren met een bedrijfspresentatie? Het toestel ondersteunt de meest voorkomende formaten voor tekst, audio of video, zodat hij niet alleen inzetbaar is voor plezier, maar ook voor werk. De EB-U04 speelt met kristalheldere beelden en fijne details. De bijzonder flexibele opstelling, met horizontale keystone-correctie, geeft je vanop elke positie een perfect gevormd beeld zonder vervorming. Op een salontafeltje of aan het plafond? De keuze is aan jou!