Als je digitale leven je lief is, wil je een betrouwbare harde schijf. Een harde schijf én cloudopslag, als het even kan.

De Seagate Backup Plus Hub is niet alleen een uitstekende oplossing voor de back-up van al je belangrijke bestanden, maar heeft tevens twee razendsnelle USB 3.0-poorten die allerlei mogelijkheden bieden. Koppel bijvoorbeeld je smartphone, tablet of camera voor een makkelijke toegang tot de bestanden op deze media-apparaten. Via de USB poorten kun je de Seagate Backup Plus Hub ook inzetten als powerbank om twee externe media-apparaten op te laden. Dit kan zelfs als de computer of harde schijf op stand-by staat of uitgeschakeld is. De hub is compatibel met zowel PC als Mac.

Doe mee en maak kans op je eigen exemplaar.

Als je digitale leven je lief is, wil je een betrouwbare harde schijf. Een harde schijf én cloudopslag, als het even kan.De Seagate Backup Plus Hub is niet alleen een uitstekende oplossing voor de back-up van al je belangrijke bestanden, maar heeft tevens twee razendsnelle USB 3.0-poorten die allerlei mogelijkheden bieden. Koppel bijvoorbeeld je smartphone, tablet of camera voor een makkelijke toegang tot de bestanden op deze media-apparaten. Via de USB poorten kun je de Seagate Backup Plus Hub ook inzetten als powerbank om twee externe media-apparaten op te laden. Dit kan zelfs als de computer of harde schijf op stand-by staat of uitgeschakeld is. De hub is compatibel met zowel PC als Mac.Doe mee en maak kans op je eigen exemplaar.